Як підібрати спальню?

Комфорт та сучасний стиль

Спальня – це місце, де ми проводимо в середньому вісім годин на добу, відпочиваємо та набираємося сил. Основними атрибутами кожної спальної кімнати є меблі: ліжко, комоди, шафи та тумби. Саме тому меблі в спальню мають бути максимум екологічними, комфортними та надійними.

Цим всім важливим критеріям відповідають меблі з масиву натуральної деревини. При їх виготовленні використовується мінімум клеїв та інших хімічних сполук.

Отже, основним критерієм вибору меблів в спальню є матеріал з яких їх виготовлено і тут 100% має перевагу натуральна деревина. Суцільні дошки та бруски з яких складається виріб є найбільш екологічними та міцними. Такі меблі прослужать вам не одне десятиліття.

При виборі ліжка необхідно визначитись, вам потрібне односпальне чи двоспальне ліжко. Згодом під конкретне ліжко підбирається ортопедичний матрац.

Одним з важливих критеріїв є ергономічність – всім гарним господарям хочеться, щоб спальня виглядала стильно і водночас всі необхідні речі були під рукою. Тому дуже важливо продумати, які комоди повинні бути біля ліжка, якого об’єму шафа для одягу вам необхідна, яку тумбу підібрати під телевізор. Якщо ви любите почитати на самоті, подумайте про журнальний столик.

Кольорову гаму підбирайте, яка вам подобається. Надавайте перевагу кольорам та тонам, які вас заспокоюють, не забувайте, що все в спальні має позитивно впливати на ваше самопочуття. Немає нічого кращого, ніж те, що створила природа, тому якщо ви хочете милуватися структурою та кольором натурального дерева – вибирайте меблі покриті прозорим лаком або фарбою, яка підкреслює структуру натурального дерева. Така комбінація ніколи не вийде з моди.

Стиль меблів – це індивідуальний вибір кожного. Меблі в класичному стилі захоплюють декоративними різьбленими елементами, пишністю форм. Сучасні стилі модерн та хай-тек захоплюють своєю простотою та практичністю. Тут можуть поєднуватись різні композиційні матеріали: метал, скло тощо. Часто в сучасних стилях присутні контрастні кольори.

На нашій меблевій фабриці «Venger» ми виготовляємо меблі з натуральної деревини. Основний профіль – це меблі в спальню та дитячу кімнату. В каталозі ви зможете підібрати та купити ліжко, комоди, шафу з дерева під ваші естетичні смаки. Також виготовляємо меблі за індивідуальними проектами.

Працюємо з оптовими покупцями та в роздріб. Меблі відправляємо по Україні кур’єрськими службами. Напишіть нашому менеджеру і відповімо на всі додаткові запитання.

Відгуки від покупців